Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων / ακυρώσεων

Επιστροφή διδάκτρων τμήματος.

  • Σε περίπτωση ΜΗ παρακολούθησεις κανενός μαθήματος, γίνεται επιστροφή των διδάκτρων ή της προκαταβολής, εφόσον το διάστημα που μεσολαβεί δεν ξεπερνάει τις 20 ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση παρακολούθησης τουλάχιστον ενός μαθήματος από το τμήμα εγγραφής δια ζώσης ή και online, δεν πραγματοποιείται επιστροφή των διδάκτρων ή της προκαταβολής.

 

Επιστροφή χρημάτων σεμιναρίου.

  • Επιστροφή χρημάτων των σεμιναρίων πραγματοποιείται στην περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από την επιχείρηση “The Make Art Academy”.
  • Σε αντίθετη περίπτωση, ακύρωσης από τον συμμετέχοντα, επιστροφή χρημάτων (ολόκληρου του ποσού ή προκαταβολής) για την συμμετοχή σε σεμινάρια δεν πραγματοποιείται καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.

 

Ελλαττωματικά προϊόντα και αντικατάσταση

  • Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση σας, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (2810299083) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@themakeartacademy.gr).
  • Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον:
    α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες,
    β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. (Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.)

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων στα οποία δεν υπαρχει συσκευασία ή ταινία ασφαλείας.

Σε κάθε απ τις 2 περιπτώσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απ την απόδειξη της παραγγελίας.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2810299083, είτε μέσω e-mail στο info@themakeartacademy.gr.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.